1. AKCE V NOVÉM ROCE

Služebně starší vlčata a odvážní nováčci:)

Sraz : v pátek 15.9. 2017 v 18:00 v klubovně

S sebou: ve velkém batohu – spacák , věci na spaní, hygiena ( kartáček, pasta, hřeben, mýdlo ), ručník, dlouhé kalhoty, oddílové tričko, mikina, spodní prádlo, ponožky,  kalhoty a tričko na převlečení, pláštěnka, KPZ, uzlovačka ,tužka,  zápisník, Plavba/Nováček, termoska, malý batoh na výlet,  jízdenka na MHD do Bedřichova, pevná obuv, šátek, ( čepice, rukavice dle počasí )

večeři na pátek, železka ( sladkost, která se jí úplně na konci akce ), buřt na sobotní opékání

70 Kč

Konec: v neděli v 10:00 v klubovně, pokud neodejdete s rodiči v sobotu večer.

NOVÁČCI

Sraz: v sobotu 16.9.2017 v 8:40 na Fügnerově – zastávka autobusu č. 18

S sebou: pevná obuv ( ideálně pohorky ), oblečení dle počasí ( čepice, rukavice ) , šátek, pláštěnka, Jízdenka MHD do Bedřichova,  KPZ , uzlovačka, tužka , zápisník, buřt na opékání, svačina a pití na celý den,

Konce: ve 20 hod v klubvoně

RODIČE:

v sobotu na 18. hodinu zveme také všechny rodiče do klubovny, aby si s námi přišli opéct buřty, zazpívat u ohně pokud nám to počasí dovolí, nebo si zahrát hry. Máme jediněčnou příležitost poznat se mezi sebou i s ostatními.

Byly bychom rádi, kdybyste s námi strávili noc v klubovně spolu s vašimi kluky a to buď ve stanu , nebo uvnitř v klubovně. Pokud se na přespání necítíte , můžete si své ratolesti vzít domů s sebou.

Napsat komentář